School Vloeronderhoud Schoolvloer Reinigen

Hygiëne is belangrijk op school. School vloeronderhoud is hierbij een onderdeel dat nogal eens vergeten wordt of iets te weinig aandacht krijgt. Voor het behoud van de vloer in de klaslokalen, gangen en, niet te vergeten, de gymzaal is het van belang dat goed wordt schoongemaakt met de juiste schoonmaakmiddelen. Daarnaast is het belangrijk dat er regelmatig goed onderhoud geplaagd wordt aan de vloeren in de school.

 

Gespecialiseerd in school vloeronderhoud

Arendse Vloeronderhoud is gespecialiseerd school vloeronderhoud. Op professionele en vakkundige wijze wordt de vloer in klaslokalen, de gangen, de gymzaal, de toiletten, de kantine en de andere ruimtes in de school schoongemaakt en gereinigd. Daarna wordt er een beschermlaag aangebracht zodat de vloer er weer een aantal jaren goed tegen kan. De wijze waarop dit gebeurt, hangt uiteraard af van het soort vloer dat er in de school gebruikt wordt. Maar voor de meeste vloeren geldt dat Arendse Vloeronderhoud op een zeer goede wijze het school vloeronderhoud voor u kan oppakken.

 

School VloeronderhoudWerkwijze school vloeronderhoud

Arendse Vloeronderhoud zogt ervoor dat de leerlingen en leraren geen last hebben van het school vloeronderhoud. De planning van de werkzaamheden wordt altijd in overleg gedaan. Natuurlijk kunnen we het school vloeronderhoud en vloer schoonmaken plannen in de schoolvakantie of buiten de normale schooltijden. En niet alleen om overlast te voorkomen tijdens het lesgeven. Er wordt trouwens ook voor gezorgd dat de leerlingen en lerearen geen last hebben van de gebruikte schoonmaak en onderhoudsmiddelen.

 

Gratis prijsopgave school vloeronderhoud

Vooraf wordt er altijd een heldere en duidelijke prijsopgave voor de werkzaamheden van het school vloeronderhoud opgemaakt. Uiteraard gebeurt dit gratis en zonder verplichting. Om tot een goede prijsopgave te komen is het vaak wel noodzakelijk om de vloeren vooraf te bekijken. Ook is het mogelijk om afspraken te maken over periodiek onderhoud van de vloer in de school. Hierdoor weet u zeker dat de vloer in uw school op het juiste moment weer een goede onderhoudsbeurt krijgt. U kunt het zien als een APK-keuring en grote beurt van de vloer. Zo zorgt u ervoor dat de vloeren in uw school een zo lang mogelijke levensduur hebben. En de prijzen voor periodiek onderhoud zullen vaak beter zijn dan als dit incidenteel gebeurt.

Neem voor een vrijblijvende prijsopgave telefonisch contact op met Arendse Vloeronderhoud. Mailen kan uiteraard ook.

 

Bijpassende Informatie