Tapijt reinigen

Tapijt reinigen voor een fris en duurzaam resultaat

Bij Arendse Vloeronderhoud reinigen we uw tapijt. Met het professioneel reinigen wordt vuil weggehaald voor een hygiënisch resultaat. Dit kan een uitkomst bieden als uw kleed bijvoorbeeld intensief gebruikt wordt, bijvoorbeeld door een drukke toeloop, gezinsleden of huisdieren.

Onze reinigingsservice adviseert u vrijblijvend over de mogelijkheden om vlekken te verwijderen en om uw tapijt op te frissen.

Vrijblijvend contact

Een greep uit de mogelijkheden

Vlekken verwijderen of behandelen op uw kleed of tapijt

Beschermlaag aanbrengen op uw kleed of tapijt

Volledige reiniging van uw kleed of tapijt

Meer informatie aanvragen

Veelgestelde vragen over tapijt reinigen

Wat kan ik zelf doen aan een vlek in mijn vloerkleed?

Mocht u onverhoopt zelf aan de slag moeten gaan omdat een vlek is ontstaan: geen paniek. Gebruik in ieder geval niet teveel water of reinigingsmiddel! Het water én het reinigingsmiddel moet namelijk ook uit uw kleed worden onttrokken. Hoe meer water of hoe meer reinigingsmiddel u gebruikt, hoe moeizamer dit zal gaan. Bovendien trekt achter gebleven reinigingsmiddel ook weer vuil aan.

Hoe moet ik zelf reinigingsmiddel gebruiken voor mijn tapijt?

Wees voorzichtig met wrijvende bewegingen. Hiermee kunt u de vlek erger maken. Daarnaast is enige geduld ook belangrijk; de meeste reinigingsmiddelen hebben tijd nodig om in te trekken zodat de werkzame bestanddelen hun werk kunnen doen. Verzeker u zelf er ook van dat het reinigingsmiddel uw tapijt of kleed niet aantast. Het loont om het middel eerst op een onopvallende plek uit te proberen.

Hoe kan ik het beste mijn kleed of tapijt schoonhouden?

Voorkomen is beter dan genezen in de meeste situaties. Daarnaast is regelmatig stofzuigen een goed idee. Gebruik hiervoor het juiste hulpstuk/mondstuk en neem rustig de tijd om de stofzuiger het werk te laten doen om het vuil op te zuigen. Bij hoogpolige tapijten is het gebruik van een hulpstuk met roterende stofzuigerborstel af te raden, omdat hierdoor het kleed beschadigd kan raken.

Heeft u een vraag?

Stuur een Whatsapp bericht naar de specialist.

Onze diensten

null

Parketvloeren

null

Traprenovatie

null

Natuurstenen vloeren

null

Tapijt reiniging