Natuurstenen vloer onderhouden

Het behandelen van uw natuurstenen vloer

Het behandelen en onderhouden van uw natuurstenen vloer zorgt ervoor u lang van uw vloer kunt blijven genieten. Niet alle reinigingsmiddelen hebben het gewenste effect op uw vloer, hier kunnen we u altijd in adviseren.

Daarnaast helpen we u graag om uw natuurstenen vloer nieuw leven in te blazen. Met de juiste onderhoudsmiddelen en behandelmethodes dragen we hier zorg voor. We kunnen uw vloer impregneren voor een beschermlaag, maar we kunnen uw vloer ook polijsten of kristalliseren om krassen uit uw vloer te verwijderen en om de originele glans weer terug te krijgen.

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen om te informeren naar de mogelijkheden.

Vrijblijvend contact

Een greep uit de mogelijkheden

Natuurstenen vloer impregneren voor een beschermlaag

Vloer kristalliseren om de glans te herstellen

Vloer polijsten om glans te herstellen of krassen te verwijderen

Meer informatie aanvragen

Veelgestelde vragen over natuurstenen vloeren

Hoe kan ik het beste mijn natuurstenen vloer schoonmaken?

Vaak is de eenvoudige benadering de beste methode. Het is aan te raden niet zomaar een schoonmaakmiddel of zeep te gebruiken, omdat reguliere schoonmaakmiddelen vaak een vettig laagje achterlaat op uw vloer. Hierdoor verliest u de natuurlijke uitstraling van uw vloer. Daarnaast hecht nieuw vuil zich makkelijk aan de achterblijvende zeeplaag. U kunt altijd contact opnemen voor een goed advies!

Wat kan ik doen aan krassen op mijn natuurstenen vloer?

Afhankelijk van de aard van de beschadigingen en de vloer is het mogelijk om de vloer te polijsten of te kristalliseren, om de oorspronkelijke look te herstellen. We adviseren u graag hierin, geheel vrijblijvend.

Wat kan ik zelf het beste doen om mijn vloer bij te houden?

De makkelijkste tip is regelmatig stofzuigen. Vuil zoals zand fungeert als schuurpapier en veroorzaakt lelijke krassen. Daarnaast is het raadzaam om niet te dweilen met veel water. Ook de keuze in schoonmaakmiddel is van belang. Gebruik geen schoonmaakmiddel waar zeep, azijn of andere (citroen)zuren in kunnen zitten.

Heeft u een vraag?

Stuur een Whatsapp bericht naar de specialist.

Onze diensten

null

Parketvloeren

null

Traprenovatie

null

Natuurstenen vloeren

null

Tapijt reiniging